U subotu 19. listopada kreće serija besplatnih predavanja u Udruzi Gredica

U subotu 19. listopada u prostoru Udruge Gredica u Optujskoj 13 u Varaždinu, kreće serija besplatnih predavanja subotom o temama održivog razvoja i njihovoj primjeni u svakodnevnom životu sa svrhom poboljšanja kvalitete života i zdravlja. 

Prvo predavanje bit će na temu “Ljekovite biljke – čudotvorna snaga mirisa”. Mnogo zanimljivih stvari o ljekovitim svojstvima raznih biljaka otkrit će nam Nada Starčević Lopac, osnivačica Jaccominyjevog Aromavrta kojeg ona naziva i “Vrt dišavja”.

Gospođa Nada po struci je aromaterapeutkinja, a svoj aromatični vrt uzgaja od 2007. godine, u neposrednoj blizini Varaždina, na Varaždinbregu.

Česta je gošća Botaničkog vrta u Zagrebu gdje drži izuzetno zanimljiva predavanja na temu aromaterapije, ljekovitih biljaka, povijesti vrtova i slično.

U subotu na predavanju u organizaciji Udruge Gredica gospođa Nada govorit će o biljkama koje možemo sami uzgojiti u vlastitom vrtu ili teglici. To su biljke poput lavande, smilja, ružmarina, timijana, ali i mnoge druge.

Kako i za što ih koristiti, možemo li od njih dobiti eterična ulja i još mnogo zanimljivih i korisnih činjenica, saznajte u subotu.

Seriju predavanja Udruga Gredica organizira u sklopu projekta “Održivost i zdravlje” financiranog od Grada Varaždina u sklopu Javnog poziva za prijavu projekata udruga i ostalih neprofitnih organizacija za područje javnih potreba za Grad Varaždin u 2019. godini.

Predavanja, njih ukupno osam, će se održavati subotom od 11:00 do 13:00 sati u prostorima Udruge Gredica u Optujskoj ulici tijekom listopada, studenog i prosinca.

Detaljan program i sadržaj predavanja bit će dostupan na našim web stranicama i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ulaz na sva predavanje bit će besplatan!

Posted

in

,

by

Tags:

personal training certification institute
%d bloggers like this: