Za dva tjedna još jedno predavanje Silvije Kolar Fodor

Prostorija je bila ispunjena više nego do posljednjeg mjesta

Odaziv građana na predavanje o tehnikama sijanja u kućnoj radinosti i prigodnu razmjenu sjemenja, koja je održana u subotu, 16. velječe, u Varaždinu, bio je iznad svih očekivanja.

Svih oko stotinu zainteresiranih, nažalost, nije moglo naći svoje mjesto u dvorani I. mjesnog odbora, stoga su organizatori, Udruga “Gredica” i Udruga “Biovrt – u skladu s prirodom”, dogovorili održavanje još jedne radionice, i to u većoj dvorani.

Nova radionica bit će održana za dva tjedna i na njoj će biti ponovljena znanja koja je Silvija Kolar Fodor iz udruge “Biovrt – u skladu s prirodom” iznijela na završenoj radionici, no bit će riječi i o dodatnim tehnikama u biološkom vrtlarenju.

Također, ponovno će biti održana i razmjena sjemenja, kojoj su se odazvali članovi raznih udruga i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz ovih krajeva, koji raspolažu sjemenjem autohtonih domaćih sorti.

O točnom terminu i lokaciji održavanja radionice pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.

Interes za ove teme očigledno je u velikom porastu i Udruga “Gredica” nastojat će o tome voditi računa u svojem daljnjem radu. Zahvaljujemo svima koji su došli i ispričavamo se svima koji nisu uspjeli zauzeti mjesto u dvorani…

A kako je to izgledalo danas u Varaždinu, pogledajte u “panoramskoj” fotografiji, koja je obuhvatila samo dio okupljenih. U drugoj prostoriji, gdje je bila razmjena sjemenja, bila je također velika gužva. Više u fotogaleriji: ‘Tehnike sijanja u kućnoj radionosti’ + razmjena domaćeg sjemenja


Posted

in

by

personal training certification institute
%d bloggers like this: